Carotte Academy

Carotte Academy

Har du drömt om att jobba med servering och event men saknar relevant erfarenhet? Ingen fara. Vi tror på människor och deras förmåga att lära sig. Därför rekryterar och utbildar vi människor med rätt personlighet och inställning - men som kanske saknar erfarenhet- och blir på så vis en språngbräda rätt ut i arbetslivet för dig.

I Carotte Academy utbildar vi personal inom besöks- och servicenäringen. Genom att lära sig grunderna går man via tre steg upp till att bli en certifierad Carotte Leader. Inför varje nytt utbildningstillfälle tar vi in femton nya personer. Konkurrensen om platserna är stenhård och urvalet görs av våra erfarna rekryterare. Skicka ditt cv till rekrytering@carottestaff.se för att ansöka.

Steg 1 / Carotte Runner:

I grundutbildningen får du verktygen för att kunna arbeta med enklare event och servering. Du lär dig grunderna i service och utvecklar dina kunskaper i gästhantering. Efter avslutad utbildning får du arbeta på våra event under arbetsledning av vår erfarna event- och serveringspersonal.

Steg 2 / Carotte Waiter:

I vidareutbildningen får du fördjupa dina serveringskunskaper för att sedan självständigt kunna arbeta hos våra kunder. Under utbildningen lär du dig allt från att ta beställningar till servering, kassa och dryckeshantering. Efter avslutad utbildning får du arbeta med mer avancerade uppgifter hos våra kunder och ansvarar för upplärning av ny personal.

Steg 3 / Carotte Leader:

Ett visst antal personer får varje år avancera och bli Carotte Leader. Under utbildningen får du verktyg i ledarskap och arbetsledning vid event. Efter avslutad utbildning är du Carottes förlängda arm ute hos våra kunder och har operativt personalansvar.

Svårt att hitta jobb?

Hos oss är det rätt personlighet som är viktigt. Vi hjälper dig sedan att få rätt kunskaper för att få arbeta med servering vid event, konferenser och bröllop som anordnas hos våra kunder.

Vi hjälper dig!

Varje år har vi minst 12 utbildningar där vi tillsammans bidrar till servicebranschens bästa serverings-, event-, och konferenspersonal.

Vårt ansvar

Det råder stor brist på kvalificerad personal inom besöksnäringen. Carotte Staff bidrar aktivt till att minska denna brist genom att först utbilda och sedan hyra ut kvalificerad personal.