Om oss

Carotte Staff hjälper företag inom servicebranschen med bemanning. Våra kunder finns framförallt inom event-, konferens-, hotell och restaurangbranschen. Carottegruppen har över 35 års erfarenhet av att arbeta med service och har under åren blivit experter på att rekrytera och utbilda personal som på ett eller annat sätt arbetar i kundnära roller. Carotte Staff grundades hösten 2016 och har vuxit otroligt fort sedan dess. Vi skapar värde hos våra kunder genom förstklassig service där kunden alltid står i centrum.

Carotte Staff har en ambition att höja servicenivån i hela branschen. Genom att rekrytera, kvalitetssäkra och utbilda personal i vår egen verksamhet säkerställer vi att vår personal verkligen gör skillnad hos våra kunder. Vi verkar inom en bransch där det råder stark brist på erfaren personal. Vi tror på människor och deras förmåga att lära sig. En del av vår strategi är därför att rekrytera och utbilda människor med rätt personlighet och inställning - men som kanske saknar erfarenhet - och på så vis bli en språngbräda rätt ut i arbetslivet för många människor. Vi stärker människor genom kompetensutveckling och arbete och vi stärker företag med kompetent personal.

Historia

Vårt moderbolag Carotte Catering har över 35 års erfarenhet av att arbeta med mat, event och servicepersonal. Carotte har alltid varit kända för att leverera mat, service och personal med hög kvalité. Efter att själva hyrt in personal från olika bemanningsföretag under flera år, utan att hitta rätt, bestämde vi oss för att ta saken i egna händer. Carotte Staff startades 2016 med visionen om att höja service- och kompetensnivån i hela branschen.

16 - 17

2016 är ett händelserikt år för Carotte. Företagsgruppen fortsätter att växa i och med lanseringen av bemanningsbolaget Carotte Staff, där Oscar Ohlsén rekryterades in som VD. Syftet med satsningen är att höja service- och kompetensivån i hela bemanningsbranschen. Carotte Staff startar en utbildning för serverings- och eventpersonal. Bolaget får ett framgångsrikt första år och samarbetar idag med branschens största hotell- och konferensanläggningar.

2015

2015 innebar stora förändringar för Carotte. Vi fick in en ny delägare och VD i Christian Mertzig och en ny styrelse bestående av Caroline Jobeus, Martin Jobeus, Jan Enhager samt Jonas Meerits. Carotte startade två nya restaurangkoncept. Deli & Wine by Carotte i Birger Jarlspassagen samt Restaurang Sumlen och Café Valfrid på Kungliga Biblioteket vid Humlegården. Restaurang Spring ändrade skepnad och blev Carotte Garnisonen med fortsatt fantastiska luncher och härlig festlokal.

09 - 14

Under denna period tog Carotte flera stora steg framåt. Företag flyttade till ett 500 kvm stort, nybyggt cateringkök på Tegeluddsvägen vid Frihamnen. I och med flytten lanserade Carotte för första gången ett eget restaurangkoncept, Carotte Deli, och snart skulle även Restaurang Spring på Karlavägen förvärvas.

96 - 08

Caroline Jobeus och hennes man Martin bestämde sig tillslut för att ta över Carotte och själva driva företaget. Lustfyllda år följde med hårt jobb från tidig morgon till sen kväll. Carotte flyttade kök och kontor från Södermalm till Djursholm, men kunderna stannade kvar och blev allt fler. Förfrågan på kvalificerad serverings-, event-, och bröllopspersonal ökade varje år.

87 - 95

I slutet av 80-talet ringde en arbetskamrat till Evas man och undrade om hans dotter Caroline kunde få jobba extra hos henne. Eva bestämde sig för att ge Caroline Stampe en chans och testet föll väl ut. Efter ytterligare lärorika år som bl a innehöll studier i London, arbete på olika krogar och arbete med egen cateringfirma, så återvände Caroline till Carotte, denna gång som delägare.